INFO


TAPAHTUMAPAIKKA

Sivuluisurockin tapahtumapaikka on Kortesjärven keskustassa Pub Sivuluisun piha-alue. Portit Sivuluisurockiin aukeavat klo 18.30.

SAAPUMINEN

Saapuminen tapahtumaan on helpointa Kukkolantieltä, jolle käännytään Kortesjärven tieltä – Kauhavalta tultaessa vasemmalle ja Evijärven suunnasta tultaessa oikealle.

PARKKIALUEET

Auton voi jättää parkkiin yleisille parkkipaikoille kunnantalon pihaan, S-market Kortesjärven pihaan, SEO:n pihaan tai kirkkoa vastapäätä olevalle parkkialueelle. Jokaisesta parkkipaikasta on vain lyhyt kävelymatka tapahtuma-alueelle. Parkkeerausta katujen varteen emme suosittele. Paikallisten lähellä asuvien suosittelemme saapuvan tapahtumaan kävellen tai pyörällä.

TURVALLISUUS JA MUU INFO

Sivuluisurock on K-18 festivaali. Varaudu siis tarvittaessa todistamaan ikäsi henkilöllisyystodistuksella. Kulku festivaaliin tapahtuu turvatarkastuksen läpi.

MITÄ VOIT OTTAA MUKAAN

– läpinäkyvät avaamattomat muovipullot aina 1,5 litraan saakka – tyhjät läpinäkyvät muovipullot aina 1,5 litraan saakka

– lyhyet sateenvarjot
– särkylääkkeet
– hiuslakkaa ja muita kosmetiikkatuotteita

MITÄ KANNATTAA OTTAA MUKAAN

– Hyvää festarifiilistä!
– Rahaa
– sadetakki
– lämmintä vaatetta
– korvatulpat (korvatulppia voi ostaa myös sisääntuloportilta)

ÄLÄ OTA MUKAAN

– Ampuma- ja teräaseet
– Huumausaineet ja omat alkoholijuomat
– Avatut juomapullot
– Yli 1,5 litran muovipullot
– Lasipullot ja -astiat, koskee myös metallisia ruokapakkauksia
– Pitkät sateenvarjot
– Laserosoittimet
– Megafonit, Vuvuzelat tai muita kovaa ääntä tuottavia esineitä
– Videokamerat ja nauhurit (Järjestyksenvalvot voivat tarvittaessa takavarikoida luvattomat tallennusvälineet ja tallenteet)

Mikäli tapahtuman aikana jokin muu esine tai asia osoittautuu turvallisuutta vaarantavaksi on tapahtuman järjestäjällä oikeus muuttaa ohjeistusta kesken tapahtuman.

KULUNVALVONTA

Ennakkoliput vaihdetaan portilla rannekkeeseen, mikä mahdollistaa poistumisen tapahtuma-alueelta väliaikaisesti tarvittaessa.